neděle 31. ledna 2016

Návrat

Po dvouletém odmlčení jsem se rozhodla pro návrat k tomu, co mě baví. Je těžké vysvětlit, proč jsem nepsala, přestože jsem stále šila, důvodů je několik:

1. Začali jsem stavět dům a časů jsem měla málo. Pokud něco nedělám pravidelně, pak to pro mě pozbývá smysl. 

2. Navíc, to, co tu vkládám je spíš taková fotogalerie, ke které se ráda vracím asi jen já. Nejsem žádný velký pisálek. Pokud se srovnám v mou kamarádkou Evou, která dokáže zajímavě popsat i psí prd, pak jsem opravdu břídil. Máte-li chuť se začíst, určitě se pobavíte u její psí smečky.

3. Je už to dávno, co jsem se přidala k akci Loudavý pešek a těšila se na překvapení, které se žel změnilo v potrhaný a křivý top. Cítila jsem se zklamaně a zároveň jsem neměla chuť organizátorce kazit radost. Chtěla jsem se chvíli jen odmlčet a zase něco napsat, až to přebolí. Ale někdy je lepší napsat hned pravdu, tím se člověku uleví. Celou situaci nejlépe vystihuje známé pořekadlo z filmu - Jak utopit doktora Mráčka: Co si neutopím, to nemám. :-))) Tak nebudu topit, ale šít.

Tento víkend jsem se vrhla na dva polštáře. Ten první je pro Michala do školní tomboly na ples. Použila jsem výšivku Urbanthreads. Upřímně jsem do tohoto stylu zamilovaná a nejraději bych si je koupila všechny. Tak možná časem... :-)



Druhý polštář je vlastně třetí. :-) Ten opravdu druhý jsem nestihla nafotit. Putoval do nemocnice k mamince ještě skoro horký a myslím, že potěšil. Pak mě napadlo ušít ještě jeden pro pana doktora. Tak snad se neurazí, neboť forma poděkování je trošku odlehčená.



Krásný víkend, jdu vyhlížet jaro. :-)